NYIREGYHAZA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nyiregyhaza 2023.05.26
Nyiregyhaza 2023.05.26
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archivum elérése
Nyiregyhaza 2023.03.03
Nyiregyhaza 2023.03.03
Nyiregyhaza 2023.02.24
Nyiregyhaza 2023.02.24
Nyiregyhaza 2023.02.17
Nyiregyhaza 2023.02.17
«
...34567...
»

TAVASZI ZSONGÁS

Neked Szól
A Hillary-lépcsőnél látták utoljára Szuperinfó Hírek - Nem találta meg Suhajda Szilárdot a mentőcsapat, gyertyával, mécsessel emlékeztek a hegymászóra.
Katonaélet – Podcast Szuperinfó Hírek - Kertész József őrnaggyal beszélgettünk.
Brazil feladót igazolt a Fatum-Nyíregyháza Szuperinfó Hírek - A 26 éves brazil feladó, Ana Flávia Galvao a Fatum-Nyíregyháza új feladója.
Új játszóvár a Robinson-dombon Szuperinfó Hírek - Harmincmillió forintból négy népszerű közösségi tér fejlesztését vállalta magára az erdőgazdaság.
Sényőn forró volt a tavasz Szuperinfó Hírek - A Sényő-Carnifex FC az idény második felében megtáltosodott és ezúttal is az NB III. Keleti csoport legjobb tíz együttese között végzett.
Jasmin Mesanovic további két évig marad a Kisvárda kötelékben Szuperinfó Hírek - Két esztendeje érkezett, további két évig marad a bosnyák támadó.


Fizetett hirdetések

Kisvárda Master Good: távozók a kapuból és a védelemből Szuperinfó Hírek - Hindrich Ottó, Anton Kravcsenko és Hej Viktor is máshol folytatja.
Hengermalom építése Szuperinfó Hírek - Gróf Széchenyi István 184 éve hozta létre a Pesti Gőzmalom Társaságot és megkezdhették a Hengermalom építését.
Rövidfilmes siker Cannes-ban Szuperinfó Hírek - Szombat este ünnepélyes keretek között lezárult a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál.
Pünkösdi versengés a múzeumfaluban (fotók) Szuperinfó Hírek - A néphit szerint, ha pünkösdkor szép az idő, jó lesz a bortermés.
Káprázatos tájak, lélekre ható üzenet – Fotók! Szuperinfó Hírek - Csíksomlyón jártak a Tegyünk Közösen Magyarországért Egyesület és az Élet Forrása Egyesület tagjai.
Bebarangolták Székelyföld csodás tájait Szuperinfó Hírek - A legszebb, legérdekesebb helyek a gyerekek számára a Békás- szoros, a Gyilkos-tó, Szent Anna-tó, a Mohos-Tőzegláp, és az erdőszentgyörgyi Rhédey-kastély voltak, ráadásul a Szent Anna-tónál a távolból ballagó medvebocsot is láttak – a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola 7.b és 7.c osztálya Székelyföldön járt nemrég, és ha már ott voltak,…
Építők napi juniális a Wimbledonban Szuperinfó Hírek - Az előző évek hagyományait folytatva, megújított formában, a korábbi Építők napja újragondolásával rendezzük meg június 4-én, vasárnap az Építők napi juniálist a Wimbledon étteremben (Nyíregyháza, Garibaldi u. 67.), illetve annak udvarán. Fellép a Mandala Dalszínház, a Showder Klubból Ricsifiú, a Móricz Zsigmond Színház művészei. Jelentkezni június 1-ig a titkarsag@artvital.hu e-mail…


Fizetett hirdetések

Podcast az elektromos eszközökről Szuperinfó Hírek - Egyszerre áldás és átok is lehet a közlekedésben.
Búcsú a Piccoli Archi alapítójától Szuperinfó Hírek - Hetvenegy éves korában elhunyt Tóth Nándor, Nyíregyháza kulturális életének egyik meghatározó alakja.

Kiállítás a Sóstói Múzeumfaluban

„Nem kerültem én bele a szöszbe…” címmel nyílt állandó kiállítás a Sóstói Múzeumfalu tiszabecsi portájának istállójában pünkösdhétfőn. Az interaktív tárlat – melynek kurátora Doma Boglárka néprajzos muzeológus – a kenderfeldolgozás folyamatát mutatja be Szatmárban.