NYIREGYHAZA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archivum elérése

Esküvői magazin 2024

Esküvői magazin 2024

Szuperinfó hírlevél

Emailben is megkaphatja a friss Nyiregyházi Szuperinfót!

Át akart szaladni, halálra gázolták Szuperinfó Hírek - A trafikba akart átszaladni az út túloldalára, halálra gázolt egy kisteherautó egy 37 éves férfit reggel Rakamazon. Úgy tudjuk, egy kamion takarásából lépett le az útra, a lengyel rendszámú teherautó sofőrje már nem tudott megállni és elütötte. Sokáig küzdöttek a mentők az áldozat életéért, végül helikopterrel vitték kórházba, de ott…
Mozgalmas héttel kezd a Szpari Szuperinfó Hírek - Hétfőn megkezdte a felkészülését a Nyíregyháza Spartacus FC.
Vásárlási láz az Eb előtt Szuperinfó Hírek - Sokan döntenek úgy, beruháznak egy drágább Tv-re, hogy azon nézzék a mérkőzéseket.
Véget ért az Ünnepi Könyvhét Nyíregyházán Szuperinfó Hírek - Szakmai nappal, és különleges könyvbemutatóval zárták le hétfőn az egyedülálló kulturális rendezvénysorozatot. Évről évre töretlen sikerrel tartják meg országszerte a kortárs magyar irodalom, a könyvek, az olvasók és a könyvkiadók ünnepét.
Szent Iván-éji mágia Sóstón Szuperinfó Hírek - Szerelmi jóslás, koncert és édességek minden mennyiségben.
Bélyegblokk Mekk Elekről Szuperinfó Hírek - Mekk Eleket ábrázoló bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta.


Fizetett hirdetések

Nem úszta meg szárazon a roncsautó a Víz utcában Szuperinfó Hírek - Roncsautókat szállítottak el hétfőn Nyíregyháza több pontjáról, köztük a Víz utcáról – a közterületfelügyelők jelenlétében. 
Ezért kell óvatosan közlekedni Kőlaposnál! Szuperinfó Hírek - Megkezdték az útfelmarást a 4-es főúton, Nyíregyháza-Kőlaposnál, ahol a jelzőőr jelzőtárcsával irányítja a forgalmat.
Melegen ajánlott elkerülni a forgalomkorlátozást Szuperinfó Hírek - A nyíregyházi belvárosban, a Bethlen Gábor utcában a Nyírtávhő javításokat végez. Előreláthatólag két hétig lesz érvényben a forgalomkorlátozás. 
Újra voksolnak – polgármesterre, nemzetiségi jelöltre Szuperinfó Hírek - Penészleken megsemmisítették a polgármesterválasztás eredményét, Ófehértón nemzetiségi választást ismételnek.
UFO Nyíregyháza felett? Szuperinfó Hírek - A Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban egy szokatlan fotó bukkant fel. Mintha csak egy földönkívüli anyahajó bukkant volna fel Nyíregyháza felett.
Hely, mely az Istenhez közelebb vezet Szuperinfó Hírek - „A templom kórház, melyben gyógyulni tud a lélek; a templom ház, melyben Isten lakik. A templom útjelző, mely megmutatja, milyen irányba kell haladni; a templom egy út, mely az üdvösség felé vezet” – mondta Szocska A. Ábel nyíregyházi megyéspüspök, aki június 15-én áldotta meg az egyházmegye legújabb görögkatolikus templomának alapkövét.
Hosszú sorfallal búcsúztatták az igazgatót Szuperinfó Hírek - Bodnár Gáspár, a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (FETIVIZIG) vezetője 38 év vízügyi szolgálat, 21 év igazgatói beosztás után a pénteken megkezdte nyugdíjas életét – tette közzé közösségi oldalán a FETIVIZIG.
Játékos feladatok a gyerekek biztonságáért Szuperinfó Hírek - A vármegyei rendőrség munkatársai a Tündérkert Keleti Óvoda Ligeti Tagintézményben jártak, az intézmény Ligeti Napi rendezvényén. Az egyenruhások játékos feladatokon keresztül hívták fel az óvodások figyelmét a nyár veszélyeire, a biztonságos fürdőzés szabályaira, valamint a gyalogos és a kerékpáros közlekedésre.


Fizetett hirdetések

A vármegyébe érkezik a legtöbb forrás Szuperinfó Hírek - Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban – közölte…
Ismét megnyithatta a kaput a parajdi sóbánya Szuperinfó Hírek - A kényszerszünet után szombaton nyílt meg ismét a parajdi sóbánya, miután egy hónapja vízbeszivárgás miatt be kellett zárni a látogatók…
Ebben bizony több volt Szuperinfó Hírek - A Tiszavasvári-SZIKE megőrizte NB II-es tagságát.
Látogatás a Pénzmúzeumban Szuperinfó Hírek - Saját arcképes bankjegyet is nyomtathattak a nyíregyházi egyetemisták a Pénzmúzeumban.